TWIG NEO

 Ny favorit med kraft & finess

 Imponerar med fantastiskt ljud, robusthet i miniformat och 4G

TWIG Neo innehåller det allra senaste på personlarmsområdret och GPS. Det smidiga larmet väger så lite som 54 gram, men rymmer alla funktioner man kan önska av ett personlarm. Dessutom har det 4G, och därmed ett av de få personlarmen på marknaden som är framtidssäkrat.

Larmet är lika lättanvänt som robust och har en tydlig meny för val av funktioner. Den extra kraftiga högtalaren är en välkommen uppdatering som kompletteras med en vibrator. Hightech-sensorer kan konfigureras och implementeras med flera olika typer av fall- och inaktivitetslarm.

TWIG Neo passar utmärkt för dig som vill ha ett enkelt personlarm, samtidigt som vi kan konfigurera en uppsjö av funktioner för den med behov av ett mer avancerat personlarm. Larmet kan kopplas till valfri larmcentral, eller programmeras till att larma internt. Det har också stöd för inomhuspositionering.

Självklart finns flera praktiska tillbehör, som bordsställ och billaddare, samt en mängd olika bärtillbehör som bältesclips, armband, karbinhake och nyckelband så att du enkelt alltid kan ha personlarmet på dig.

Fler nyheter