Personallarm

Personallarm för trygga arbetsmiljöer och medarbetare

För alla verksamheter och arbetsplatser där personalen kan bli utsatt för hot eller våld, har Zafe personallarm och överfallslarm som är flexibla och går att anpassa efter både verksamhetens och medarbetarnas önskemål. Våra personallarm kan självklart kombineras med Zafes övriga larmsystem vilket gör att ni kan samla alla trygghetslösningar hos en leverantör.

Personal på ett boende som håller i ett personallarm

Larmet som passar överallt

Zafes personallarm passar alla typer av verksamheter – gruppboende, psykiatrisk vård, socialförvaltningar, hemtjänst och olika situationer där det förekommer ensamarbete. Larmet finns som både en smidig handenhet att bära i fickan, och som en diskret larmklocka att ha på armen. En av de stora fördelarna är att medarbetare både kan sända och ta emot larm från varandra oavsett om de har en handenhet eller larmklocka. Det går också att välja att larmet går till ett bevakningsbolag eller aktiverar en siren.

Positionering för extra säkerhet

Både handenheter och larmklockor kan förses med RFID-chip som visar var den larmande personen befinner sig. Det ökar säkerheten eftersom det gör att medarbetare eller annan hjälp kan komma till platsen så snabbt som möjligt.

Flera smarta funktioner med personallarm

Larmklockan är vattentät och kan bäras antingen på handleden eller runt halsen. Radiosignalen är programmerbar och kan via olika tryckkombinationer sända upp till tre olika larm eller meddelanden. Handenheten tar emot larm antingen genom vibration eller ljudsignal. Båda enheterna och hela personallarmsystemet från Zafe installeras snabbt och smidigt av oss.

Prova själv – boka en demo!

Bästa sättet att lära sig mer om personallarmet från Zafe är att själv prova det. Kontakta oss så besöker vi arbetsplatsen och gör en demo. Tillsammans går vi igenom funktioner, möjligheter och diskuterar hur larmet bäst kan anpassas till er verksamhet.