Zafe Care Systems AB förvärvas av AddLife AB

Zafe Care Systems AB förvärvas av AddLife AB (publ)
01.10.2020

Zafe Care Systems AB har förvärvats av AddLife AB (publ). Zafe Care Systems ser det som mycket positivt att bli en del av AddLife som har en gedigen erfarenhet inom välfärdsteknik samt produkter och tjänster för vård och omsorg.
Affären ger oss möjlighet att fortsatt satsa långsiktigt och utveckla verksamheten för att ta nästa steg som leverantör inom välfärdsteknik. Vi är övertygade om att med AddLife som ägare kommer vi kunna erbjuda än mer effektiva och flexibla lösningar i framtiden för vård och omsorg. Zafe Care Systems kommer fortsatt vara ett självständigt bolag som verkar precis som tidigare. 
AddLife är en oberoende aktör inom Life Science som erbjuder högkvalitativa produkter, tjänster och rådgivning till både privat och offentlig sektor, huvudsakligen i Norden och övriga Europa. AddLife har cirka 1.000 anställda i ett 45-tal dotterbolag som drivs under egna varumärken. Koncernen omsätter cirka 4,1 miljarder SEK. AddLife aktien är noterad på NASDAQ Stockholm.

För ytterligare information om AddLife vänligen besök deras hemsida https://www.add.life

Fler nyheter