Är du vår nästa stjärna. Logistikansvarig med ekonomisk bakgrund

I samarbete med Wikan persona i Kristianstad söker vi en logistikansvarig.

Om företaget
Zafe Care Systems är ett snabbväxande bolag som ligger i framkanten inom den senaste välfärdstekniken. Vi är en systemintegratör av välfärdsteknologiska produkter och tjänster såsom digitala trygghetslarm, kameror och andra IT relaterade lösningar för vård och omsorg över hela Sverige. Våra främsta kunder är kommuner och landsting. Zafes produkter och tjänster används idag i mer än 200 kommuner i landet. Våra lösningar passar alla typer av vård- och omsorgsboende och med vår moderna teknik utmanar och utvecklar vi marknaden. Våra produkter och tjänster skapar trygghet och ökad livskvalitet för individen och ger personalen verktyg för effektivare och säkrare arbetssätt.

Zafe Care Systems har varit verksamma sedan 2005, huvudkontoret finns i Kristianstad, är 21 anställda med en omsättning på ca 49 Mkr. Zafe Care Systems ingår i den börsnoterade koncernen AddLife. Läs mer på företagets och koncernens hemsidor www.zafe.se / www.add.life

Nu söker vi en logistikansvarig som kan driva och optimera vårt lager. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som logistikansvarig på Zafe arbetar du självständigt med att optimera vårt lager och vår logistik. Du gör prognoser, hanterar beställningar och gör inköp. Vidare sköter du kommunikation och förhandlingar med externa leverantörer och du jobbar aktivt för att ständigt förbättra funktionen på olika sätt. Kvalitetsarbetet med fokus lager och inköp är en viktig del. Zafe är sedan tidigare certifierade enligt ISO9001/14002. Pågående certifiering ISO27001, som beräknad vara klart sep 2024. Du stöttar ekonomifunktionen i samband med bokslut.

Du har nära samarbete med flera interna funktioner, så som ekonomi, säljavd, service avd och projektledare.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har tidigare arbetat i en liknande roll och har minst tre års erfarenhet av supply chain, logistik och lagerstyrning. Du har även ekonomisk bakgrund då du kommer jobba nära ekonomifunktionen och samarbeta bland annat i samband med bokslut. Du är utbildad inom ekonomi eller logistik. Du har lätt att navigera i olika system och är en van användare av Office programmen. Har du tidigare arbetat i Visma.net är det meriterande. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker dig som är flexibel, positiv och serviceinriktad. I ditt arbetssätt är du analytisk, strukturerad och har stort ordningssinne. Du är van att arbeta självständigt och trivs med det. Då rollen innehåller många kontaktytor, såväl internt som externt, krävs det att du som person är kommunikativ. Avgörande för att du ska lyckas i rollen är att du är driven och har viljan att växa in i en roll som logistikansvarig.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Kristianstad. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Zafe med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Vi använder oss av löpande urval, så ansök redan idag! Du söker tjänsten på www.wikan.se och sista ansökningsdag är den 17 december. För mer information eller frågor, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell 044-590 65 02.

Välkommen med din ansökan!

Fler nyheter