Vill du bli en del av oss på Zafe Care Systems AB?

Zafe Care Systems är ett snabbväxande bolag i framkanten av den senaste välfärdstekniken. Zafe ingår i svenska Addlife-koncernen, som består av 85 bolag. Vi är en systemintegratör av välfärdsteknologiska produkter, tjänster och service, såsom digitala trygghetslarm (stationära och mobila), digitala kameror och andra IT-relaterade lösningar för omsorg över hela Sverige. Våra främsta kunder är kommuner, privata vårdföretag och hjälpmedelscentraler. Zafes produkter, service och tjänster används idag i mer än 200 kommuner runt om i landet. Våra trygghetslösningar passar alla typer av vård- och omsorgsboenden och med vår moderna teknik utmanar och utvecklar vi marknaden. Våra produkter, lösningar och tjänster skapar trygghet och ökad livskvalitet för individen och ger personalen verktyg för effektivare, tryggare och säkrare arbetssätt, med den enskilda vårdtagaren i centrum.

Vi söker just nu en kundansvarig/distriktsäljare för Västra Götalandsregionen.

Vi söker dig som är affärs- och resultatdriven, engagerad och dynamisk, och som vet att kunskap och kompetens gör stor skillnad. Är du en person som kan leda dig själv, är strukturerad, tävlingsinriktad, social och framförallt älskar spännande utmaningar? Då är du välkommen att söka denna tjänst.

Du måste vara en relationsbyggare och duktig på att skapa och underhålla relationer både på kort och lång sikt. Du trivs med att arbeta i team men gillar också att leda dig själv och att självständigt driva dina projekt.

Tjänsten utgår från ditt hemmakontor och resor ingår i tjänsten. B-körkort är ett krav. Lämplig bostadsort: Göteborg med omnejd.

Kontakta oss gärna på för mer information. Du kan också besöka vår hemsida www.zafe.se eller vår LinkedIn-sida.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Fler nyheter