Digital tillsyn – Spännande Nyheter

Igår fattade Socialnämnden i Nynäshamns kommun beslut om att införa digital tillsyn i ordinärt boende – ett mycket viktigt steg för kommunens digitala utveckling av välfärdstjänster som även med stor sannolikhet banar väg för kommande digitaliseringsarbete framöver.

Resan började med ett pilotprojekt som jag ansvarat för och drivit sedan hösten -21. Tack vare fint samarbete med leverantören Zafe Care Systems AB och Markku Korvajärvi lyckades vi genomföra projektet på ett smidigt och effektivt sätt som gav oss den erfarenhet och kunskap vi behövde.

Nu fortsätter vi våran spännande digitaliseringsresa mot nya mål. Att få vara med och göra skillnad – det är en riktigt häftig känsla! ⭐️

#digital#digitalisering#digitaltillsyn#välfärdsteknik#hemtjänst#socialtarbete#socionom

Fler nyheter