Bom & WOW

Teknik i människans tjänst

Två intensiva Addlife dagar är avslutade och samtidigt firande av ett fantastiskt resultat för Zafe år 2022.

Zafe Care Systems AB fick ta emot Addlife awards för ett fantastiskt arbete under år 2022.

Zafe har fokuserar mycket på människorna, kulturen och och var vi skall (vision) samt fokus på den strategiska planen.

För att få till detta har vi fantastiska människor och tydlig lagorganisering, där alla får ta 100 % ansvar och utveckla sina egna ansvarsområden. Med närmaste ansvarig coach/ledare som hela tiden stöttar och utvecklar och som hela tiden fångar upp hur det är att ta 100 % ansvar. Med 100 % ansvar, värdegrunder som skapar vår kultur och införande av en feedback kultur ser vi mer energi, snabbare beslut, bättre resultat och framförallt nöjdare medarbetare samt kunder.

Nu kör vi vidare mot nya höjder och utmaningar
#zafe#hållbarhet#teknikimänniskanstjänst

Fler nyheter