Zafe inleder samarbete med Dandent

Teknik i Människans tjänst

Zafe Care Systems AB inleder samarbete med Dandent AB.

Dandent är marknadsledande av inredningar och tillbehör för sjuk-och tandvård i Norden. Grundades år 1965 och efter långt samarbete med professionen inom vården har Dandent utvecklat många unika och kvalitativa lösningar och produkter utifrån dagens hygieniska och medicinska krav.

Zafe har tillsammans med Dandent designat och utvecklat ett unikt och hållbart digitalt medicinskåp utöver det vanliga både med hänsyn till de höga krav på säkerhet, säker läkemedels förvaring, kontroll, materialval och miljöhänsyn. Alltför att möta de behov och speciellt höga krav för läkemedelsförvaring inom svenska kommuner.
Medicinskåpen kan användas både inom Särskilt -, LSS- och Ordinärt boende.

#dandent#zafe#teknikimänniskanstjänst#patientsafety#qualityofwork#säkrareläkemedelsförvaring#äldreomsorg#sjuksköterska#qualityofcare#omsorgspersonal

Bilden: Peter och Mats, Dandent

Fler nyheter